Parini Blush Rosé

Parini Pinot Grigio Blush

Blush Rosé! De nieuwe trend in rosé land.

Een bijzondere ontdekking is deze blozende Pinot Grigio BLUSH! Lekker trendy… Een verrassing in het glas, heerlijk voor op het terras…

Maar wat is blush rosé eigenlijk??
Letterlijk betekent het een blozende wijn. Maar meestal wordt met blush rosé bedoeld een hele lichtgekleurde rosé, die bomvol aroma’s van zomers fruit als frambozen en aardbeien zit. De kenmerkende lichte kleur van de rosé is verkregen door de schillen van de rode druiven waarvan rosé gemaakt is. Normaal gesproken gisten de schillen voor een rosé-wijn ongeveer 1 tot 3 dagen mee. Hoe langer de schillen op het sap blijven zitten, hoe donkerder de kleur van de rosé. Bij een blush rosé gisten de schillen maar een paar uur mee. Door deze korte inweektijd van de schillen, verkrijgt de rosé zijn lichte zalmroze kleur.

Nu tijdelijk voor een introductieprijs, van EUR 5,95 voor EUR 4,95 bij 6 flessen!

Klik hier om deze heerlijke wijn te bestellen